Skip to main content

U samom srcu čokoladnog carstva neprikosnoveno stoji Barry Callebaut, globalni lider u proizvodnji visokokvalitetne čokolade i kakao proizvoda. Sa sedištem u Cirihu u Švajcarskoj, grupa Barry Callebaut je sinonim za vrhunsku čokoladu, koja je kroz svoje poslovanje uspešno savladala svaki korak u lancu vrednosti od nabavke sirovina do proizvodnje najfinije čokolade.

Sa više od 13.000 zaposlenih u preko 40 zemalja i 66 proizvodnih postrojenja širom sveta, Barry Callebaut je stub globalne industrije čokolade.

U kompaniji Nelly d.o.o. sa ponosom ističemo da koristimo Barry Callebaut sirovine kako bismo proizveli naše ekskluzivne Nelly čokolade, koje su sinonim za vrhunski ukus i kvalitet.

Barry Callebaut je prepoznat kao lider u inovacijama u industriji čokolade i kakaa. Njihova strast prema istraživanju novih ukusa, tekstura i tehnologija čini ih neprikosnovenim u stvaranju čokoladnih proizvoda visokog kvaliteta. Kroz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Barry Callebaut donosi nove mogućnosti i inspiraciju kako za nas, tako i za čitavu industriju čokolade.

Pored toga, Barry Callebaut aktivno radi na održivom poslovanju i društveno odgovornim praksama. Njihov fokus na održivosti u lancu snabdevanja kakaom, kao i inicijative za smanjenje ekološkog uticaja proizvodnje čokolade, čine ih liderom u odgovornoj proizvodnji čokolade. Kroz našu saradnju, podržavamo ove vrednosti i doprinosimo održivom razvoju čitave industrije čokolade i kakaa.

Naša saradnja sa kompanijom Barry Callebaut nije samo poslovni odnos, već i simbol vrhunskog zanata i strasti prema čokoladi. Ova kompanija ima bogatu istoriju i nasleđe koje seže preko 175 godina. Njihova posvećenost kvalitetu, inovacijama i održivosti čini ih idealnim partnerom za kompaniju Nelly d.o.o.

Kroz naše partnerstvo stvaramo ne samo čokoladne proizvode, već i iskustva koja oduševljavaju i inspirišu ljubitelje čokolade širom sveta. Naše Nelly čokolade su plod ove saradnje – simbol vrhunskog ukusa, inovacije i posvećenosti vrhunskom kvalitetu. Uz Barry Callebaut kao našeg premijum partnera, nastavljamo da gradimo brend koji pruža nezaboravne čokoladne trenutke i zadovoljava najistančanije ukuse.