Tri grupe novih proizvoda

Početak 2014.

Fabrika Nelli je početkom 2014-te godine plasirala na tržište tri grupe novih proizvoda. Grupu Karamela gde su tri ukusa, ukus mleka, lešnik ali i jedinstvene karamele u Srbiji a to su karamele prelivene pravom crnom čokoladom u varijanti od 90g. Pored karamela plasirali smo na tržište i tri ukusa ratluka vanila, ruža i orah u varijantama od 200g i 400g. Dopunili smo paletu premium proizvodom a to je Minjon kocka u elegantnom pakovanju sa vrhunskim ukusom. Pored ovih artikala dopunili smo i paletu krem banana sa dva ukusa Krem banana sa ukusom jagode i pomorandže prelivena čokoladom.

Proširen asortiman proizvoda

Oktobar 2013.

Fabrika konditorskih proizvoda Nelli je u oktobru proširila svoj asortiman sa nekoliko novih proizvoda. Asortiman Bombonjera prosiren je za jos jedan artikal i to Bombonjeru Mix 162g. Izbor cokolada uvecan je za dve crne cokolade, Premium Crna cokolada sa 60% kakao delova 90g i Crna cokolada za jeli i kuvanje 90g. Izvrsen je i redizajn Rum plocice 20g koja je dobila novi izgled i novo ime, od sada se zove Rum prutic 20g.

Sajam omladinskog turizma u Loznici

Avgust 2013.

Grad Loznica, Omladinski centar i Ustanova za fizičku kulturu „Lagator" organizovali su Prvi Sajam omladinskog turizma u Loznici.

Sajam je svečano otvario gradonačelnik Loznice - Vidoje Petrović, istakavši da su ponuda i ideje nešto što nas izuzetno ohrabruje i obavezuje da preduzmemo korake ka umrežavanju svih, koji se bave nekom vrstom turističke delatnosti.

Zamenik gradonačelnika Jezdimir Vučetić rekao je da ovakva šarolikost ideja i entuzijazam mladih ljudi, svima nam vraća nadu da za Srbiju ima spasa.

Razvoj Omladinskog turizma podržali su I predstavnici Holding kompanije Nelli doo iz Loznice, naglasivši da ovaj kraj ima izuzetni turistički potencijal, I da se turizam jednog kraja može razvijati samo ako postoji I razvijena proizvođačka delatnost.

Na sajmu se predstavilo preko 30 izlagača iz Loznice, Malog Zvornika i Osečine.

Fabrika konditorskih proizvoda Nelli doo - dobitnik Plakete za uspešan rad firme

17.06.2013

Viskoko gradsko priznanje - Plaketu za uspešan rad firme I saradnju sa gradskom upravom, direktoru I vlasniku Holding kompanije Nelli doo, Mitru Obradoviću, na svečanoj akademiji povodom Dana grada u Vukovom domu kulture, uručio je gradonačelnik Loznice - Vidoje Petrović. Tom prilikom gradonačelnik je pozdravio brojne zvaničnike I goste iz Srbije, regiona I drugih zemalja, a gostima se zatim obratila I potpredsednica Vlade Srbije za evropske integracije Suzana Grubješić.

Nelly liga - Turnir u fudbalu povodom Dana grada Loznice

16.06.2013

Povodom Dana grada Loznice u organizaciji UFK Lagator Loznica na gradskom stadionu je u nedelju 16.juna, u okviru Nelly lige održan turnir u fudbalu za generaciju dece 2002 godište I mlađi. Učešće na turniru uzelo je osam ekipa, odnosno osam fudbalskih klubova podeljenih u dve grupe. Generalni sponozor turnira bila je Fabrika konditorskih proizvoda “Nelli” doo, a najboljima je pored pehara uručena i korpa sa slatkišima ove kompanije. Direktor i vlasnik Kompanije, Mitar Obradović, poručio je na otvaranju turnira da nastoji da kod mladih razvije sportskih duh I usmeri njihovu energiju na zdrav život.

Manifestacije povodom obeležavanja Dana grada Loznice

16.06.2013

Prazniku grada u čast ove godine prvi put je prethodila četvorodnevna manifestacija „Dani Loznice" kroz koju je afirmisano stvaralaštvo u različitim oblastima. U dane vikenda, u popodnevnim časovima duž gradskog šetališta smenjivali su se programi KUD „Karadžić" i Turističke organizacije. Predstavnici Fabrike slatkiša Nelli sve vreme su bili prisutni, I najmlađim sugrađanima čestitali su Dan grada tako što su im delili balone I slatkiše čime su izmamili slatke osmehe.

Nove proizvodne linije, povećanje proizvodnje za 50 odsto i 30 novih radnih mesta

April 2013.

Početkom godine u Fabrici konditorskih proizvoda ’’Neli’’ iz Loznice instalirana je nova proizvodna linija, čime je povećana proizvodnja za 50 %, pa sada mesečno proizvodimo 150 tona raznih vrsta slatkiša. Tim povodom organizovali smo Konferenciju za medije.

Prema rečima Mitra Obradovića, vlasnika preduzeća, prošle godine proizvedeno je 1.100 tona, a ove se planira plasman 1.800 tona proizvoda fabrike koja trenutno ima 200 zaposlenih.

Povećanjem proizvodnje, asortimana proizvoda i izvoza otvara se mogućnost za razvoj fabrike i otvaranje novih radnih mesta. Konkurisaćemo za kredit u Fondu za razvoj, jer želimo dalje da unapređujemo i proširujemo rad naše fabrike – istakao je Obradović na konferenciji, dodajući da je nov kapacitet fabrike sada oko 5.000 tona slatkiša godišnje i da za je pet i po godina rada, plata uvek isplaćivana na vreme.

Fabrika ’’Neli’’ radi od 2007, tada je imala deset radnika i proizvodnju od deset tona mesečno, a danas radimo više grupa proizvoda, a «Neli» plasira robu na tržište BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Italije, Mađarske, Saudijske Arabije, pod brendom ‘’Laroči’’, Ruske Federacije, a poslali smo i prvu količinu naših slatkiša u Čikago (SAD). Fabrika ’’Neli’’ jedan je od retkih uspešnih preduzeća u lozničkom kraju, a dosadašnji razvoj finansiran je isključivo sopstvenim novcem.

Nov proizvod gumene bombone "GAM GAM"

Februar 2013.

Fabrika Konditorskih proizvoda Nelli je krenula sa proizvodnjom novih proizvoda a to su gumene bombone pod imenom GAM GAM . Proizvodi će se paleta gumenih bombona različitih voćnih ukusa sa prirodnim bojama i aromama u različitim pakovanjima , ukusima i sa različitim oblicima . Gumene bombone se pakuju u kesicama od 90g i ima 5 različitih varijanti , Gumene bombone Cola , Mentol , Tutti Frutti( ukusi limuna , pomorandže , maline i jabuke ) , Teddies ( ukusi ananasa , borovnice , pomorandže , šumskog voća ) i Bunnies ( ukusi jagode , limete , pomorandže , tropskog voća ).

Nov proizvod "Mini choco bananu 125g u kesi" i redizajn artikla "Žele Zeca 22g"

Januar 2013.

Fabrika Konditorskih Proizvoda Nelli je plasirala na tržište novi proizvod « Mini choco bananu 125g u kesi « . Prava poslastica za sve uzraste sa mnogo više čokolade.

Fabrika je u ovom periodu uradila redizajn artikla Žele Zeca 22g koji je sada u vrlo atraktivnoj i vedroj ambalaži sa novim crtanim junakom.

NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI U HUMANITARNE SVRHE

Decembar 2012. / Januar 2013.

Kompanija Nelli iz Loznice je 31.12.2012 i 01.01.2013 godine obezbedila Novogodišnje paketiće u Humanitarne svrhe za nekoliko organizacija.

Naime 31.12.2012 godine Marketing manager kompanije Nelli Doo Slađana Stanković je obišla Dom za decu bez roditeljskog staranja u Banji Koviljači i uz pakete slatkiša i balone u pratnji Deda Mraza pokušala da bar na kratko izmami osmehe mališana koji su bez roditelja i koji su trenutno smešteni u Dom i da im zasladi nastupajuće Novogodišnje i Božićne praznike . Njihovi osmesi i radost su pokazatelj da je ta akcija uspela.

Posle toga su predstvanici Nellija posetili Lozničko porodilište gde su zatekli 8 rodjenih beba koje će provesti Novu godinu u porodilištu i u pratnji Dr. Zorana Nikolića Direktora Doma zdravlja « Dr. Milenko Marin» uručili im Novogodišnje slatke paketiće Nellijevih proizvoda i tom prilikom su svim mamama čestitali rodjenje beba i poželeli da bude još veći natalitet u Loznici i ako statistički podaci pokazuju da je u 2012-oj godini rodjenjo za 90 beba više nego u prethodnoj godini . Slatkim paketima zeleli su predstavnici Nellija da požele sretne i slatke praznike.

1. januara 2013 godine u centru Loznice održana je Humanitarna akcija « Pridji srcem» tokom koje su prikupljena sredstva za kupovinu poklona deci u bolnici . Kompanija Nelli je i tu imala svoje učešće sa svojim slatkišima gde su već poznati proizvodi ove kompanije Krem banana , Žele zec , Nelly Kids bili deljeni svim posetiocima a najviše najmlađim sugradjanima.

Ova manifestcaija je okupla veliki broj gradjanja i uz muziku , klovnove i lutke na štulama i slatkiše Nelly posetioci su proveli kvalitetnih dva sata na ulicama Loznice .

NOVI PROIZVODI ZA KRAJ GODINE

Decembar 2012.

Preduzeće Nelli doo iz Loznice je i za kraj ove godine pripremilo mnogobrojne nove proizvode .

U grupi žele bombona to je nov i jedinstven artikal na našem tržištu koji kao takav nema konkurenciju a to je Mini žele zec 90g u kesici.

U grupi pralina je nov i jednistven način ambalaže i pakovanja koji je atraktivan , jednostavan i moderan za proizvod koji nema konkurenciju a to je Pralina sa crnom čokoladom jagoda 150g u kesi.

Pored novi proizvoda uradjen je redizajn postojećeg proizvoda i što bi rekli « stari proizvod u novom ruhu « , Krem banana čokoladni preliv 17g je sada Choco banana 20g u novoj atraktivnoj , veseloj amabalaži , displeju gde je pakovana po 40 komada i Kutiji za poklon gde je pakovana po 14 komada.

MLEČNA KIDS ČOKOLADICA PUNJENA JAGODOM I LEŠNIKOM

01.10.2012.

Fabrika Nelli je plasirala na tržište nov proizvod Mlečnu KIDS čokoladu punjenu jagodom i lešnikom u varijanti 12.5g, 50g i 100g i uradila je mali redizajn postojeće Mlečne KIDS čokolade punjene mlekom.

IV Porodični sajam i promocija naših proizvoda u objektu Idea Ušće

22.-23.09.2012.

22. I 23. septembra 2012 god - Firma Nelli je učestvovala na IV Porodičnom sajmu koji je organizovan ispred TC Ušće u Beogradu . Sajam je bio edukativnog karaktera pa se I naša firma potrudila da tako I bude . Svi posetioci sajma mogli su da besplatno probaju naše proizvode krem bananu , Nelli kids , I čuvenog Žele zeca . Najmlađi posetioci su nagradjivani za svako dobro rešavanje lavirinta , za uspešno bojenje , crtanje ili odgovaranje na kviz pitanja . Pokloni su bili slatki paketići , baloni , blokčici I slično . Veli broj posetilaca je posetilo kako sajam tako I naš štand a preko 500 posetilaca se slikalo I uz pano Žele zeca fudbalera.

U istom periodu je održana promocija naših proizvoda u objektu Idea Ušće gde su svi potrošači nagradjivani za kupovinu naših Premium praline kako sa mlečnom čokoladom tako I sa crnom čokoladom ili za kupovinu Kids čokolade I svi su mogli da degustiraju Premium praline ali I da se upoznaju sa asortimanom naše fabrike .

ZAVRŠNI LETNJI TURNIR U FUDBALU

08.09.2012.

Na stadionu Fudbalskog Kluba Loznica održan je završni letnji turnir u Fudbalu Nelly Mini Maxi liga . Posle turnira su podeljeni pehari za najbolje timove , i zahvalnice za najbolje igrače , golmane ... ali i zahvalnice za sponzore i prijatelje ove manifestacije kao što su naša Fabrika , Lozničke Novosti , Radio i Televizija Podrinje , Radio Televizija Lotel i drugi .Pored pehara podeljene su i medalje pobedničkim timovima a na kraju svim učesnicima turnira i slatkiši naše Fabrike kojima su se svi učesnici jako obradovali.

REDIZAJN BOMBONJERE SRCE

20.6.2012.

Firma Nelli je uradila redizajn Bombonjere SRCE i obogatila kvalitet ovog proizvoda i sada je ova bombonjera mlečna čokoladna pralina sa ukusom lešnika u novoj atraktivnijoj ambalaži gde je svaka pralina spakovana posebno i sada ovakva bombonjera je vrlo atraktivna za poklon. Pogledajte slike nove bombonjere srce u našoj GALERIJI.

FIRMA NELLY U EMISIJI "ĆIRILICA"

01.6.2012.

Firma Nelli iz Loznice je uzela učešće u “product placement” u emisiji “Ćirilica” Milomira Marića na Happy Televiziji do sada u tri emisijie, i to 04.06.2012 godine kada su gosti bili Obrad Kesić i Steven Meyer. 11.06.2012. godine kada je gost bio predsednik Srbije, gospodin Nikolić i 18.06.2012. godine kada su gosti bili legende Yumka, Genexa, kao i profesor Zec. Emisije možete pogledati i na našem sajtu u segmentu VIDEO.

NOVE PRALINE NA TRŽIŠTU - PRALINE JAGODE I PRALINE MIX

12.4.2012.

Fabrika konditorskih proizvoda Nelli Doo je plasirala na tržište nove Praline. Praline MIX sa neodoljivom kombinacijom ukusa lešnika, mleka i kapućina u pakovanju od 220g i Praline jagode prelivene mlečnom čokoladom takođe u pakovanju od 220g. Ove praline su pored vrhunskog kvaliteta spakovane u kutiju koja ima dobar dizajn, unutrašnju grafiku, atraktivnu PVC posudu i vazdušno jastuče koje dopunjuje eleganciju ovog proizvoda. Za sve ljubitelje čokolade i neodoljivog ukusa jagode, lešnika, mleka i kapućina prelivene čokoladom možemo da ponudimo.

POSETA PREDSEDNIKA VELIKOG ITALIJANSKOG LANCA MARKETA COOP

10.4.2012.

Kompanija Nelli je imala posetu Predsednika velikog Italijanskog lanca marketa COOP gospodina Livia Marchettia sa kojima je krenula u pregovore oko plasmana svojih proizvoda na područje Italije .

opširnije...

PROIZVODNJA KREM BANANE KAO ROBNE MARKE U MAĐARSKOJ

25.02.2012.

Firma Nelli od marta 2012. godine kreće sa proizvodnjom krem banane kao robne marke u Mađarskoj pod nazivom Ragazza Krem banana od 17g.

MLEČNA ČOKOLADA PUNJENA MLEKOM OD 45 GRAMA

20.02.2012.

Fabrika konditorskih proizvoda Nelli je u PREMIUM varijanti «izbacila» na tržište i Mlečnu čokoladu punjenu mlekom u varijanti od 45g . U praktičnom pakovanju i praktičnom displeju.

NOVA PALETA PRAVIH EKSLUZIVNIH PROIZVODA

25.1.2012.

Za sve ljubitelje vrhunske mlečne čokolade Fabrika konditorskih proizvoda Nelli iz Loznice je pripremila novu paletu pravih eksluzivnih proizvoda. Proizvodi kreirani po originalnoj recepturi , čokoladna pralina je napravljena po recepturi najfinije belgijske čokolade u dva savršena ukusa lešnika i mleka a Čokolada u tri savršena ukusa mleka , lešnika i jagode.

opširnije...

OTVORENO PRVO KLIZALIŠTE U LOZNICI

31.12.2011.

Fabrika konditorskih proizvoda Nelli je zajedno sa Deda Mrazom koji je delio slatkiše Nelli prisustvovala otvaranju prvog klizališta u Loznici 31.12.2011 godine. Nellijev Deda Mraz je poslužio sve prisutne mališane i posetioce sa poznatim Nelijevim proizvodima Krem bananom, Žele zeko i novom Nelli Kids Čokoladicom.

POGLEDAJTE GALERIJU SLIKA...

PEPELJUGA TRAŽI DEDA MRAZA

31.12.2011.

Fabrika Konditorskih proizvoda Nelli je za decu svojih radnika organizovala Novogodišnju predstavu "Pepeljuga traži Deda Mraza" posle koje su mališanima podeljeni Novogodišnji paketići.

POGLEDAJTE GALERIJU SLIKA...

NELLY KIDS ČOKOLADA

22.12.2011.

Fabrika Konditorskih proizvoda Nelly je počela sa proizvodnjom PREMIUM artikala sa pravom mlečnom čokoladom. Jedan od prvih artikala je Nelly KIDS čokolada koju proizvodi u tri različite varijante od 12.5g (koju pakuje u displej od 54 komada), od 50gr (takođe u displeju od 14 komada) i od 100g (koja je spakovana u displeju od 10 komada). Proizvod vrhunskog kvaliteta sa mlečnom čokoladom i mlečnim punjenjem, sa najkvalitetnijoim sastojcima kome će deca teško odoleti jer je spakovan u vrlo atraktivnu ambalažu.

ŽELE PEGGY 150gr I 280gr

01.12.2011.

Žele Peggy je novi proizvod Fabrike konditorskih proizvoda Nelly koji je sa linije jeftinijih proizvoda. Napravljen je u dve varijante: Peggy žele kocka 150gr i Peggy žele kocka 280gr. Proizvod je nisko kaloričan, jednostavan za pripremu, može biti poslužen kao samostalni desert ali je pogodan za pripremanje raznih poslastica i kolača.

NELLY KREM 400gr I 900gr

14.10.2011.

Kompanija Nelli je proizvela novi artikal "Krem dvobojni" od 400gr i 900gr. "Nelly krem je ukusan i zdrav krem, proizvod jedinstvenog i prepoznatljivog ukusa. Proizveden je od najboljih sirovina isključivo prirodnog porekla. Tajna dobrog ukusa je u posebno biranim visoko kvalitetnim sastojcima, atraktivnoj ambalaži i praktičnom pakovanju. Nelly krem je idealan kao dopuna ishrani, pogodan za užinu, za filovanje palačinki, za spremanje vrhunskih kolača i torti."

NELLI U MOSKVI

13.09. - 16.09.2011.

Kompanija Nelli je samostalno nastupala na jednom od najvećih međunarodnih sajmova prehrane koji se održava već zadnjih 20 godina u Moskvi . Kompanija Nelli je imala svoj štand u Sektoru Konditora gde je predstavila svoje proizvode koje plasira na Rusko tržište ali I ostale proizvode koje ima u svom asortimanu.

opširnije...

OTVORENA "SLATKA KUĆA"

08.09.2011.

Fabrika Konditorskih proizvoda Nelli je dana 08. septembra 2011 godine otvorila svoju prvu Slatku Kuću u sklopu proizvodnog / poslovnog kompleksa ( bivša fabrika Moda ) ulici Georgija Jakšića 14 , na površini oko 30m2 gde u asortimanu ima pored svojih proizvoda i neke od top artikla ostalih dobavljača . U samoj Slatkoj kući proizvodi Nelly su po fabričkim cenama.

opširnije...

NOVI PROIZVODI OD ŽELEA

08.08.2011.

Fabrika Konditorskih proizvoda Nelli je počela proizvodnju novih proizvoda iz grupe Žele bombona: Žele kocku od 280gr i 150gr i Žele krišku od 200gr. Kvalitetan proizvod po jako pristupačnim cenama i u vrlo atraktivnoj amablaži.

KAKAO KREM TABLA OD 45gr

27.06.2011.

Kakao krem tabla jagoda, lešnik i mleko 45gr se pakuju u nov atraktivan displej u koji staje 20 komada čokolade a takva 4 displeja su u jednom transportnom paketu (80 komada).

OTVARANJE NOVOG POSLOVNO PROIZVODNOG TRGONIVSKOG KOMPLEKSA

16.06.2011.

Fabrika Nelli otvorila je novi Poslovno Proizvodni Trgovinski Kompleks u ulici Georgija Jakšića 14 u Loznici.

opširnije...

KAKAO KREM TABLA OD 45gr

23.05.2011.

Fabrika Nelli je izbacila nove veličine Kakao krem tabli od 45gr sa ukusom jagode, lešnika i mleka.

OSVOJEN PEHAR - NAJBOLJI U AGRO BIZNISU

20.05.2011.

Fabrika Nelli je osvojila na 78. Međunarodnom Sajmu Poljoprivrede u Novom sadu – Diplomu i veliki šampionski pehar kao najbolji u agro biznisu.

RUSKI PARTNERI POSETILI FABRIKU NELLI

24.04.2011.

Fabriku Konditorskih proizvoda Nelli je posetio Aleksej Dimitriev ruski partner, a vlasnik "WORLD Import Company" koji će distribuirati Nelli artikle na Ruskom tržištu. Prilikom posete prisustvovali su i svečanom prijemu kod gradonačelnika Loznice Vidoja Petrovića.

POKLONJENO VIŠE STOTINA ODELA

25.03.2011

Više stotina komada muških odela, ženskih kompleta, kaputa, suknji i ostale odeće koja je zatečena u Hali nekadašnje konfekcije Moda su poklonjena u Humanitarne svrhe Crvenom Krstu.

NOV PROIZVOD - RUM PLOČICA OD 100 GRAMA

15.03.2011

Fabrika konditorskih proizvoda je izbacila novi proizvod, Rum pločica 100 grama.

PRIVATIZOVANA FARBRIKA TEKSTILNE PROIZVODNJE "MODA"

28.02.2011

Direktor i vlasnik Fabrike konditorskih proizvoda Nelli je kupio, tačnije privatizovao Fabriku tekstilne proizvodnje "MODA".

NELLI U MERCATORU I RODI

10.01.2011

Nelli fabrika konditorskih proizvoda je od decembra 2010 godine u Mercatoru i Rodi u svim maloprodajnim objektima u Srbiji.

PROIZVODI NELLI U JOŠ VIŠE ZEMALJA

02.01.2011

Fabrika Nelli obavlja izvoz i u sledeće zemlje: Švajcarska, Madjarska, Hrvatska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, a potpisla je ugovor za izvoz u Rusku Federaciju.

PROŠIRENA PALETA UKUSA

20.12.2010

Proširena je paleta ukusa Peggy sa ukusom borovnice i karamele i punjene kakao krem table od 90gr ukus karamele i brusnice.

NELLY KIDS

15.12.2010

Fabrika konditorskih proizvoda Nelli je lansirala na tržište penasti proizvod preliven čokoladom Nelly Kids u dva ukusa Jagoda i naradža.

NOVI PROIZVODI

10.12.2010

Druga linija proizvoda su Choco barovi Peggy, kombinacija kakao krema i finih filova, proizvodi se u gramaturi od 30g u tri ukusa: jagoda, lesnik i mleko.

NOVI PROIZVODI

10.12.2010

Punjena kakao krem tabla 90g (jagoda, lesnik, mleko). To je fantastična serija krem tabli punjenih kremom, koji se lagano tope i pružaju pravi osećaj zadovoljstva. Trenutno se proizvode u tri ukusa: jagoda, lešnik i mleko.

OTVOREN DISKONT U OKVIRU FABRIKE

08.12.2010

U sklopu Fabrike Nelli, otvoren je diskont u kome se mogu kupiti svi artikli iz proizvodnog asortimana (Nelly). Radno vreme diskonta od 09 do 17h.

ODRŽANA NELLY LIGA

05.12.2010

Ovom prilikom želimmo da Vas informišemo u najkraćim crtama, o nekim pitanjima vezanim za školu fudbala FK Loznica. Škola fudbala FK Loznica traje 12 godine (od 6 do 18 god) i ima dva segmenta: takmičarski i predtakmičarski.

opširnije...

FABRIKA NELLI DOO PONOVO OSVOJILA NIZ PRIZNANJA

11.05.2010

Na ocenjivanju kvaliteta proizvoda, pred predstojeći 77. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, fabrika Nelli doo je ponovo osvojila niz priznanja. Za vrhunski kvalitet svojih proizvoda dodeljen je zlatni pehar, 3 velike i 4 zlatne medalje.

opširnije...

JOŠ DVA ARTIKLA U MERCATOR-u U SLOVENIJI

05.04.2010

Pored pralina sa masnim filom, koje se već prodaju u poznatom lancu marketa MERCATOR u Sloveniji, ulistana su još dva artikla iz našeg asortimana, rum pločica i žele zec 220g, namenjen svim ljubiteljima fudbala.

K-PLUS KREM BANANA ZA IDEA D.O.O.

10.03.2010

Početak godine uspešno je obeležen proizvodnjom krem banana pod robnom markom K-Plus za najpoznatiji lanac marketa Idea d.o.o. Krem banana je sa čokoladnim prelivom u pakovanju od 20g komad (40 komada x 20g = 1 displej = 800g).

POČEO IZVOZ U HRVATSKU I SLOVENIJU

01.03.2010

Sklopljen ugovor sa Hrvatskim lancem marketa Tommy, Plodine i Kaufland. U susret uspešnoj saradnji dogovorena je proizvodnja za robne marke. Prve količine proizvoda isporučene su već početkom februara.

MODERNIZACIJA PROIZVODNJE

27.02.2010

Povećanje tržišta zahteva i velika ulaganja u nove proizvode, a samim tim i modernizaciju opreme za proizvodnju. Fabrika Nelli d.o.o. je kupila novu mašinu za celofaniranje čime se još jednom pridružila najboljima u ovom poslu. Praline su sada dobile novi izgled, upakovane u celofan, a otvaranje je olakšano crvenom cep trakom.

NOVI PROIZVODI

20.02.2010

Ono što je novo u asortimanu fabrike Nelli d.o.o. su već postojeći proizvodi ali ovcga puta u novoj ambalaži. To su: krem banana 17g sa kakao prelivom u pakovanju od 238g, krem banana 17g sa čokoladnim prelivom takođe u pakovanju od 238g, žele zec 22g u pakovanju od 220g sa dizajnom namenjenom predstojećem Svetskom prvenstu u fudbalu i mini žele zec u pakovanju od 200g namenjen Uskršnjim praznicima. Za slatka uživanja u predstojećim danima, fabrika Nelli se još jednom pobrinula da svojim kupcima ponudi ono najbolje.

MITAR OBRADOVIĆ MEĐU NAJBOLJIM PREDUZETNICIMA

11.02.2010

Pred žirijem je proteklih meseci bio veoma zahtevan zadatak - od preko 500 malih i srednjih preduzeća izbor je prvo sužen na 50, a kasnijim odabirom na 10 najboljih, od kojih je dva dana uoči proglašenja izabrano pet prvorangiranih. Prema oceni žirija, drugoplasirani u ovogodišnjem izboru je Mitar Obradović, vlasnik firme „Nelli“ iz Loznice.

opširnije...

NOV PROIZVOD NA TRŽIŠTU

5.11.2009

01.11.2009. uspešno je pušten nov proizvod na tržište. U pitanju je RUM PLOČICA, veoma ukusan dezert preliven čokoladom sa ukusom ruma koji će vašim čulima dati posebnu čar. Pakovanje je vrlo atraktivnog izgleda i veoma pristupačne cene.
Logisticki podaci - komad = 25g
Komercijalno pakovanje = 40 kom = 1 kg
Transportno pakovanje = 160 kom = 4 kg

NELLI D.O.O. POČEO IZVOZ U EU

1.11.2009

Posle dobijanja sertifikata HACCP i ISO 9001 obaveštavamo svoje sadašnje i buduće kupce, kako u zemlji, tako i u inostranstvu da smo uspešno otpočeli izvoz u zemlje Evropske Unije. Prva isporuka je otišla u Francusku sredinom oktobra, zatim u Mađarsku, a u toku su pregovori sa Slovačkom. Sredinom XI meseca planiran je i izvoz u Švajcarsku, a uspešno teče i izvoz u Hrvatsku i ostale zemlje u okruženju.

SERTIFIKOVANJE

15.10.2009

Posle uspešnog ocenjivanja, Nelli d.o.o. je i zvanično dobio sertifikate za standard HACCP I ISO 9001 i samim tim ušao u tim najboljih u zemlji i otvorio vrata izvoza u zemlje Evropske Unije.

Sertifikat

PROIZVODI SA UKUSOM OSMEHA

10.8.2009

Mitar Obradović, vlasnik Fabrike konditorskih proizvoda NELLI, je dao intervju za Profit Magazin.

Intervju

HACCP

03.8.2009

Obavljeno je ocenjivanje firme "Nelly" u vezi sa dobijanjem sertifikata za standard HACCP I ISO 9001. Sa zadovoljstvom možemo da obavestimo naše sadašnje i buduće kupce da je naša fabrika dobila pozitivnu ocenu. Naši proizvodi će se uskoro naći na tržištima zemalja EU odmah po dobijanju dozvole za izvoz u članice EU. Postignuti su već dogovori sa nekim od zemalja u okruženju kao što su: Hrvatska, Slovenija, Mađarska... Prve isporuke se očekuju već po dobijanju dozvole za izvoz u EU.

Takođe želimo da obavestimo naše kupce iz inostranstva da smo otvoreni i za saradnju u kojoj naši proizvodi mogu da se prodaju pod drugim brendom, u zavisnosti od zahteva kupaca.

NELLY KONDITORSKI PROIZVODI OKIĆENI PRIZNANJIMA

15.05.2009

Fabrika konditorskih proizvoda „Nelly“ u Loznici osvojila je na 76. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu osam zlatnih medalja za vrhunski kvalitet proizvoda u konditorskoj industriji i zlatni pehar Novosadskog sajma za kvalitet svih proizvoda istoimene robne marke, izjavio je vlasnik kompanije Mitar Obradović.

opširnije...

83 ZAPOSLENIH U "NELLY"-ju

01.5.2009

Kompanija "Nelly" izvršila je još jednu novu promociju, ovoga puta na internetu, prezentovanjem novog sajta. Nova prezentacija pružiće posetiocima pored svih detaljnih opisa naših proizvoda i video materijale, galeriju i sve neophodne kontakt podatke.